<< bulgurblogg >> | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book

--- ons.26.apr/06 ---

Är det inte sweet när inlämningsdag och fantastiskt varm vårdag (kanske inte den soligaste, men varm nevertheless) råkar vara samma dag? Men det är ju verkligen a real shame att vi inte kan tentasupa redan idag eftersom vi börjar uppsatskursen imorgon bitti...

Men jag är inte den som missunnar mig själv den glädje som kommer ändå! Så fort det var färdig-skrivet imorse var det, efter en snabb posering i hemtentaskrivarkeps och dito skjorta för dagens bild, dags för slappande galore och jag åt mig en liten frukost till senaste Prison break. Jag måste säga att man har gjort ett riktigt bra drag med den vidare mytifieringen kring den stora konspirationen "the company", det börjar bli some real illuminati shit.

- - -

Och my god, jag passade på att hänga med Eva på loppis i Mölndal (istället för att bara ses för en en simpel överlämning av hennes och Johannas tenta som jag sedan skulle ta med till Borås innan 16:00), vilket visade sig vara greatest move ever! En crescent världsmästarcykel för 350 spänn, straight up. Äntligen har jag en cykel igen.


dagens bild: say goodbye to tentaskrivarplaggen.

- tbx till paparkaka.com -

statistik,
serier
:

 

prison break - 1 avsnitt
s1e19, the key

the simpsons - 1 avsnitt
s16e08, homer and ned's hail mary pass

gilmore girls - 1 avsnitt
s6e20, super cool party people

scrubs - 1 avsnitt
s5e20, my lunch

ca 130 min.

statistik,
läsning:
 

xenocide
- ca 90 s.

ca 90 s.
  [regelverk]