<< bulgurblogg >> | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book

--- tis.25.apr/06 ---

Tog en välbehövd ledig dag från hemtentan igår och beslöt mig för att istället... åka till Borås! Där letade jag upp bibblan (efter en ordentlig vilsegång) för att låna en kursbok till min extrakurs, vars skriftliga inlämningsuppgift jag sedan satte mig i datasalen på skolan och skrev, i väntan på det examinerande seminariet för samma kurs på kvällen. Men det kändes som att vara ledig - jag svär! Extrakursen har verkligen äckligt lätta uppgifter man klarar genom att bara skumma boken lite samma dag man har seminariet.

Och dessutom fanns Xenocide på Boråsbibblan så nu slipper jag köpa den själv. Läste bara ett kapitel igår dock, det är ju back to work idag (och eventuellt imorgon också om jag är seg).

- - -

Idag har jag med hjälp av hemtentaskrivarkepsen och hemtentaskrivarskjortan (som Sanna avskyr) fått ihop alla frågor utom den sista och mest fantasi-krävande på teori- och metodtentan.

Vadå? Vafan jag pratar om? Ja, alltså, jag har lite såna där plagg att ha på sig för att göra det tråkiga roligt. Du kanske kallar mig galen men det kanske jag också är.

(Andra upplyftande saker att göra när man skriver tråkigheter: lyssna på "T-boz tried to talk to me" med Count Bass D och se på den tårframkallande live-versionen av "Crazy" med Gnarls Barkley.)

 

- - - bonustillägg 23:49 - - -

TOPP 3 skriva-hemtenta-muzak:

3. knullsoul
2. kakmonsterdöds
1. Hoven Droven


dagens bild: bling bling-hallen. spegeln ska målas.

- tbx till paparkaka.com -

statistik,
serier
:

 

the simpsons - 1 avsnitt
s16e07, mommie beerest

ca 20 min.

statistik,
läsning:
 

Card, Orson Scott - xenocide
- ca 10 s.

ca 10 s.
  [regelverk]