<< bulgurblogg >> | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book

--- ons.12.apr/06 ---

Lite sweet, sweet gubbagnäll: jag hatar att åka trean. Alltid när man har lite småbråttom kommer den som första vagn och man tänker skit samma, men sen sitter man där och känner sig stressad hela omvägen över vasagatan. Idag var det dessutom nåt jävla fel på ett par av dörrarna, de ville inte stängas, så vid varje stopp tog det några minuter extra. Och jag skulle hinna till åhléns och köpa fina påskägg, och till systemet, och sen hem igen innan tvättiden gick åt helvete.

(Och här hade jag tänkt gnälla lite på systemets öppettider under påskhelgen också, men sen kom jag på att lördag inte är röd dag, så det slapp jag göra.)

- - -

Jag fick paketet med nya 3" CD-R idag. Jag har bytt från en tysk till en annan tysk försäljare, för det var lite dyrare där jag köpte förra gången nu. Anywayz, tala om ospännande sak att packa upp ur paketet - jag kan ju inte göra så mycket med dem om man jämför med när man beställt böcker eller skivor. Förutom att sätta sig och bränna med en gång, och det är ju lagom kul.

Men om jag säljer av dem snabbt får jag kanske lite pengar till sommaren. Köp en! 40 spänn med porto, 30 spänn på vänder sig om eller drug deal style.


dagens bild: lite classic IOGT/NTO-snack i Kupé.

- tbx till paparkaka.com -

statistik,
serier
:

 

the simpsons - 1 avsnitt
s15e19, simple simpson

gilmore girls - 1 avsnitt
s6e18, the real paul anka

scrubs - 1 avsnitt
s5e18, my new suit

ca 85 min.

statistik,
läsning:
 

stjärnor utan svindel
- ca 50 s.

ca 50 s.
  [regelverk]