<< bulgurblogg >> | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book

--- fre.31.mars/06 ---

jag tänkte kommentera det här igår, men jag orkade inte: expressen. jag hatar förvisso slentriansågningar av kvällspressen, men fy fan vad ni är vidriga som hänger ut med namn, bild, familjebild. han är säkert skyldig, visst, men jag skiter fullständigt i hur han ser ut eller vad han heter, för det har inte med saken att göra (nej, inte ens om han är dömd!). och ni sabbar utredningen, herregud - han kan till och med vara skyldig men ändå gå fri för att ni klantat er!

(...och det är klart som fan att alla säger han var en sån trevlig kille, tror ni fortfarande på svartmuskiga mannen eller? jävla räkhuvuden.)

men. allvarliga ämnen därhän, idag har vi kommit igång med ämnesplanering för uppsatsen, och det kan nog bli riktigt kul att jobba med den om det fungerar. och grymma Johan Eklund har bjudit på matterelaterad metodföreläsning, en sak han är den enda på institutionen som kan göra brett förstådd. nog för att jag aldrig kommer sätta mig in auto-matisk klassifikation på hans nivå, eller ens tycka att det är speciellt användbart, men det är kul att det finns.


dagens bild: när J.E. förklarar matte står tiden stilla.

 

statistik,
serier
:

 

the simpsons - 1 avsnitt
s15e11, margical history tour

lost - 1 avsnitt
s2e17, lockdown

ca 60 min.

statistik,
läsning:
 

tystnadens historia och andra essäer
- ca 30 s.

ca 30 s.
  [regelverk]