bulgurblogg | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | Kommentera

--- tor.30.mars/06 ---

det tog mig inte mer än ett halvår att få ändan ur vagnen och sy in de där smygutsvängda byxorna som tidigare bara såg riktigt bra ut med sommar-uppviket. lagom till att det snart är dags för just sommaruppvik igen (eller är jag optimistisk då?). frågan är om man inte ska ta tag i lite fler syprojekt med en gång.

- - -

för övrigt måste jag säga att det tredje numret av quote inte gjorde mig lika exalterad som det förra. men det beror väl till största delen på att det var färre för mig redan intressanta artister som intervju-ades nu. och att den på pappret sjukt spännande korsintervjun med Timbuk och tokskägget Pagrotsky mest blev att Timbuk slentrianklagade på sossarnas feghet och Paggan svarade "det är inte min bild". däremot var intervjun med Nileskär väldigt bra, och hur som helst är det galet uppfriskande med en hiphop-tidning som är lite seriös och kan med att släppa attityden. och som dessutom har fin form!

(så det är väl bara en tidsfråga innan den går i putten.)

- - -

och det var en lång utedag idag. med nya vårjackan som förstås blev otillräcklig i det småregnväder som dök upp kring tre, men ändock. jag drog, tillsam-mans med först Eva och sen Emma, igenom ett stort gäng second hand-ställen, men det enda jag faktiskt köpte var två hästböcker till Sanna (britta och silver på vinterritt och jill i sadeln, tyvärr hade hon redan den förstnämnda - så bra koll har jag inte).


dagens bild: inte förrän nästa vecka är gilmore girls-uppehållet slut, men tills dess kan jag se ranting Luke i diverse gamla avsnitt. i love that man, fan om ni fuckar upp tha wedding.

 

statistik,
serier
:

 

desperate housewives - 1 avsnitt
s2e10, coming home

scrubs - 1 avsnitt
s5e16, my bright idea

the simpsons - 1 avsnitt
s15e10, diatribe of a mad housewife

ca 85 min.

statistik,
läsning:
 

tystnadens historia och andra essäer
- ca 30 s.

ca 30 s.
  [regelverk]