bulgurblogg | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | Kommentera

--- mån.27.mars/06 ---

en ny vecka efter en rejäl helg. tänk så länge sen det var jag inte bara var ute utan att banga tidigt, utan också var ute både fredag och lördag. dock skall sägas att lördagen fick just ett banga-tidigt-slut för mig, men så hade jag ju knappt sovit natten innan heller.

men i alla fall. vid första stoppet lördag kväll fick jag än en gång höra hur fett det låter om projektet med Navid. jag ska fan aldrig mer göra all musik på egen hand, nån som fläskar till det lite extra borde man ha jämtinen, även om jag nog skulle hålla det mer strikt ljudmässigt och mindre remix, om det var till mina egna låtar.

- - -

och det är långa dagar nuförtiden, med filosofier bakom kunskapssyn och vetenskapliga metoder. jag väl kan ta det på föreläsningar egentligen, till och med ett visst intresse kan jag arbeta fram - men göra hemtenta, nej usch. men förhoppningsvis ska man väl få ihop ett uppsatskoncept i alla fall.

och det är regn. man får ta det goda med det onda.

- - -

ja, förresten! - jag har fått bannor från Klabbis:

"Det förvånar mig att du inte kommenterat finska vinnarna i melodifestivalen i bulgurbloggen. Som läsare upplever jag att du inte bevakar dina områden när du utelämnar det."

ja du Johan: finska lordi är ju verkligen ett helt vansinningt val till en europafinal i schlager. så det går säkert skamlöst bra för dem, medan Carola blir sist.


dagens bild: före ni blev fetton.

 

statistik,
serier
:

 

six feet under - 1 avsnitt
s4e09, grinding the corn

ca 50 min.

statistik,
läsning:
 

Englund, Peter - tystnadens historia och andra essäer
- ca 20 s.

ca 20 s.
  [regelverk]