bulgurblogg | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | Kommentera

--- lör.25.mars/06 ---

oj oj oj. första gången på länge jag varit med på förfest och inte bangat när det blir dags för utgång. istället dansa till fyra, få träningsvärk i axlarna, sova borta, sunka sig hemåt i ottan (nåja, nio). det var alltså the eye på nefertiti (fatta att jag aldrig varit på nef förut! jag går ut så jävla sällan...), italo-disco theme. mycket samma rytmer hela kvällen, men ändå kul som fan, och dessutom blev det en del fina intriger i anhanget.

vad gäller hemåtresorna i ottan brukar dessa dock underlättas om hisingen-vagnarna inte har tillfälligt stopp ett par dar vid eketrägatan, samt att om det ändå är så kommer ersättningsbussarna i tid, eller i alla fall alls. men nej. istället gav jag upp efter en god stunds väntan och började gå mot biskop, men såg givetvis bussen komma och åka om mig efter en liten bit. fast vem bryr sig när det är sweet vårväder? och det är ju bara en kvarts promenix.

- - -

och sedan åt jag världens antagligen konstigaste frukost: jag ställde mig helt seriöst och kokade broccoli, samt värmde majssoppan Sanna tagit med från jobbet häromdan.


dagens bild: nej, jag brukar inte ha med kameran ut.

 

statistik,
serier
:

 

wow, inga.

ca 0 min.

statistik,
läsning:
 

Gaiman, Neil + Zulli, Michael - the last temptation
- allt på en boråsresa, ca 100 s.

ca 100 s.
  [regelverk]