bulgurblogg | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | Kommentera

--- sön.19.mars/06 ---

naturligtvis blev det ändå frikyrkosatan som tog hem spelet. kanske hade jag blivit mer nöjd med Andreas Johnsson, som juryn ville skicka iväg till kvalet, men jag vet inte. BWO hade jag tänkt heja på, men trots att jag faktiskt röstade på dem kände jag nog att Sannas favorit Bengtzing hade bästa låten. frågan är väl bara hur i helvete de skulle göra en engelsk text till den låten, för att bara köra på svenska vågar väl ingen jävel göra idag, era arma stackare.

ja ja. frikyrkosatan, "invincible". där har vi en bra engelsk tolkning i alla fall. men jag tänker nog bara heja på den obehagliga människan (den kristna "tatueringen", venen i pannan som ger en slående likhet med superonda ödlan Diana i V, osv osv...) så långt att det inte blir nåt kval nästa år. vinna kan nån skojig öststat göra igen, bara det inte blir en balladvinst.

- - -

och idag har vi varit på en sportaffär på lite klädjakt (mest simkläder, men det var inte riktigt säsong för det). det kändes konstigt som fan, men jag trivs ju å andra sidan sällan i vanliga klädaffärer heller. i alla fall såg jag en del mycket fina saker jag i vissa fall till och med har råd med när jag får pengar. sweet.


dagens bild: vi såg mellofinalen hos valpägarna...

 

statistik,
serier
:

 

homicide: life on the street - 1 avsnitt
s1e05, a shot in the dark

the simpsons - 5 avsnitt
s15e01, treehouse of horror XIV
s15e02, my mother the carjacker
s15e03, the president wore pearls
s15e04, the regina monologues
s15e05, the fat and the furriest

scrubs - 5 avsnitt
s5e04, my jiggly ball
s5e05, my new god
s5e06, my missed perception
s5e07, my way home
s5e08, my big bird

six feet under - 1 avsnitt
s4e08, coming and going

ca 255 min.

statistik,
läsning:
 

Bakhtiari, Marjaneh - kalla det vad fan du vill
- ca 60 s.

ca 60 s.
  [regelverk]