bulgurblogg | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | Kommentera

--- fre.17.mars/06 ---

klart det gick bra (ja, tentan alltså). eller ok i alla fall. jag hade bara oturen att få ett par, tre frågor på grejer jag antingen skitit i att läsa ordentligt eller bara inte hört talas om alls. resten var dock smoove B.

och så en elegi: min favoritsunkrätt, änglamarks ekologiska pommes frites, har utgått ur sortimentet. riktigt stor snopp på er coop jävla konsum. inga andra frysta frittar gick att få så perfekta, inga andra klarade av att bli knapriga på utsidan och ändå fortfarande vara mjuka inuti. jag vet inte hur jag ska klara mig nu. de två sista påsarna jag lyckades lägga vantarna på kommer inte räcka långt, har jag så äter jag.

- - -

och på kvällen kommer det en överraskning hem med Sanna. hennes pappa har gjort något skensnällt och gett oss för nitti kronor räkor. vi försöker äta upp allt på en gång, men när vi båda är sjukt less redan, katterna fått lite grann, och jag känner på påsen igen - så väger den satan lika mycket fortfarande! helt omöjligt att få i sig mer, och nu blir de säkert dåliga i kylen istället och jag får ju utslag av slöseri. man borde fryst från början.


dagens bild: lord of fries posing with the bad news.

 

statistik,
serier
:

 

homicide: life on the street - 2 avsnitt
s1e03, night of the dead living
s1e04, son of a gun

scrubs - 3 avsnitt
s5e01, my intern's eyes
s5e02, my rite of passage
s5e03, my day at the races

ca 150 min.

statistik,
läsning:
 

keine.

ca 0 s.
  [regelverk]