bulgurblogg | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | Kommentera

--- ons.15.feb/06 ---

 

(ANOTHER DAY IN THE NERD LIFE OF...)

jag såg en unge på kanske 12, på vagnhållplatsen vid nordstan, som gick i shorts. i shorts! och det var inte långa såna heller, det var riktiga pungen-trillar-ut-adidas. och jag tänkte vafan unge, har du ingått ett vad med nån av alla kompisarna du har med dig om nån OS-gren som sverige precis förlorat eller vad är det frågan om, men inte frågade jag honom rakt ut för varenda jävel på hållplatsen verkade göra det, så han hade väl nog med uppmärksamhet, och jag hade hörlurar som spelade metro area och hörde ingenting av vad han svarade nån annan.

sedan såg jag två stycken 16 till eketrägatan efter varandra och sedan såg jag en tant som sprang väldigt, men ändå subtilt, konstigt. och jag tänkte vafan tanten, du springer i onödan, eftersom hon sprang efter den första bussen som just bytt till Ej i trafik och då var det ju lugnt.

sedan, på vagnen, såg jag såna där naglar som målats vita på bara den långa utväxten, resten genomskinligt, och jag tänkte fy fan vad det är fult.

- - -

och på tentan idag hade man dragit till med några riktigt svåra nötter att katalogisera så jag vete fan hur det gick. men antagligen bra nog i alla fall.


dagens bild: so-called party over here.

 

statistik,
serier
:

 

gilmore girls - 1 avsnitt
s6e15, a vineyard valentine

ca 40 min.

statistik,
läsning:
 

the sandman, vol VII: brief lives
- allt på en gång, ca 200 s.

ca 200 s.
  [regelverk]