bulgurblogg | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | Kommentera

--- fre.10.feb/06 ---

 

(A DAY IN THE NERD LIFE OF...)

efter att ha ägnat morgonen och förmiddagen åt att spela rock & roll racing på mega driven åkte jag till bibblan för att läsa sjätte sandman-boken (av nån idiotisk anledning har de satt en massa delar i serien på referens så man inte kan låna dem). men jag orkade bara läsa halva innan jag bangade för att sticka till Sannas jobb och testa den nya kakan (passionsfruktmousse!). sjukt god var den.

sen var det dags att handla. jag tog trean från järntorget istället för att vänta några minuter extra på en sexa direkt till backaplan. naturligtvis var trean seg som fan och vid brunnsparken såg jag sexan åka iväg just som min vagn kom dit.

men ah, dessa vardagssegrar: en buss som också skulle förbi backaplan dök upp. jag hoppade på den, och när den sedan gled förbi sexan vid frihamnen tänkte jag för mig själv ett nöjt screw you åt de stackars satarna som satt på vagnen.

- - -

och igår såg vi brokeback mountain på bio. jeesus vilken tearjerker det blev på slutet, men på ett bra sätt. den var alltså väldigt bra. och jag blir sjukt sugen på att kolla in woyming (när ska jag nånsin få tid + pengar att åka runt hela USA?).

annars är det 24-maraton för mig ikväll (gissa varför jag var tvungen att handla...), det är dags att plöja tredje säsongen. denna gång är hotet: biologiska vapen. och Kim Bauer har börjat jobba på CTU, det kan bli sweet.

(men angående skurken Hector och hans familjeliv: nån gång skulle det vara trevligt att se en kvinnlig skurk med en pojkvän som inte gillar vad hon gör, istället för den ständiga flickvännen med samvete. 24 har ju varit bra på onda kvinnor förr...)

- - -

och så ännu mer nerd life: jag har på fullt allvar skrivit ihop ett regelverk för min statistik nedan. mest för att Sanna tyckte att jag ljög när jag inte skrev ner alla gamla avsnitt av gilmore girls jag sett om under veckan. men också för att jag bytt måttet på läsning från tid till mängd.


dagens bild: på bibblan. "mångkulturåret" känns ju jävligt lamt. men edwige danticats magiska länkar (breath, eyes, memory) är ju jävligt bra i alla fall, om än inte hennes bästa.

 

statistik,
serier
(ons-fre):

 

south park - 1 avsnitt
s4e13, trapper keeper

gilmore girls - 1 avsnitt
s6e14, you've been gilmored

lost - 1 avsnitt
s2e13, the long con

24 - 5 avsnitt
s3e01, 1 p.m. to 2 p.m.
s3e02, 2 p.m. to 3 p.m.
s3e03, 3 p.m. to 4 p.m.
s3e04, 4 p.m. to 5 p.m.
s3e05, 5 p.m. to 6 p.m.

ca 320 min.

statistik,
läsning:
 

lasermannen
- sista 15 sidorna (-> utläst).

Gaiman, Neil (et al) - the sandman, vol VI: fables & reflections
- första hälften, ca 140 s.

ca 155 s.