bulgurblogg | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | Kommentera

--- tis.7.feb/06 ---

jamen fan vad jag älskar Linna Johansson. hon hittar poängen som alla andra missar, inklusive jag själv (alltså inte att jag på nåt sätt är almighty i vanliga fall, och ser allt, utan att jag späker mig för att jag inte sett det själv). annars är det väldigt kul i denna krogbråkshistoria att både vakten och Anna Sjödin verkar ljuga som fan och bara hitta på saker de blivit smädade med (hon hävdar hora + slampa + luder, han hävdar jävla svartskalle + det är såna som du som förstör sverige, men ingen av dem verkar vara sorten som säger sånt).

- - -

katalogiseringen verkar full av regler jag inte förstår vitsen med. namninverteringen kommer jag aldrig få nåt grepp om, men nästa veckas tenta blir säkert tillräckligt enkel att i alla fall få G på, om jag ser till att göra övningarna till helgen.

och extrakursens muppar har börjat framträda. igår var det nån kvinna som försökte få fram ett förvirrat resonemang om muslimer och kvinnosyn (i samband med en diskussion om gammal barnlitteraturs moraliska budskap). först var det bara "jag tänkte på det här om muslimerna och kvinnosyn och så, de här gamla böckerna vad säger de?" och man fattade ingen-ting. så en av de tjejer som verkar coola bad henne förklara vad muslimerna hade med saken att göra, och då blev det ännu mer förvirrat: "ja ursäkta jag kanske formulerade lite klumpigt, jag tänkte väl egentligen på de här unga [+ underförstått: muslimska] killarna och deras kvinnosyn" och den andra bruden kontrade hårt med att dålig kvinnosyn knappast är ett religiöst problem, utan ett mansproblem.

och jag tänkte att fan, alla dessa jävla idioter som på fullt allvar är övertygade om att svenska unga killar* inte har samma jävla åsikter, i vilket land har de vuxit upp egentligen?

- - -

och just det: alltså det här i commander in chief med "å, nej stackars presidentens dotter, han vill ju bara ligga med dig, gör det inte!". visst vill han bara det, men kan man aldrig få se nån annan bild än "de vill bara en sak"? kanske man kan få se brudar som bara vill ha sex, eller brudar som haft sex och ändå inte ångrat sig fast killen var korkad? men visst, den dolda filmkameran i ovan nämnda fall gör det ju lite knepigare.


dagens bild: abre los ojos. kinda scary...

 

statistik,
serier
(sön-tis):

 

south park - 3 avsnitt
s4e10, do the handicapped go to hell?
s4e11, probably
s4e12, fourth grade

commander in cheif - 1 avsnitt
s1e07, first scandal

desperate housewives - 1 avsnitt
s2e03, you'll never get away from me

ca. 150 min.

statistik,
läsning:
 

lasermannen
- ca. 50 min.

Gaiman, Neil (et al) - the sandman,
vol III: dream country

vol IV: season of mists
vol V: a game of you
- varje del i varsitt svep.

Moore, Alan (et al) - the swamp thing, book 1: saga of the swamp thing
- allt på en resa t/ borås.

* och tjejer, mind you!