bulgurblogg | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | Kommentera

--- lör.4.feb/06 ---

igår såg jag första och antagligen enda filmen jag ser på filmfestivalen i år. det var ett av kortfilms-paketen, jag var lite nyfiken på opalen, som skulle utspela sig i kvissleby (i sundsvall alltså). fast den var inte så bra, slutscenerna fungerade helt ok som budgetrysare, men skådespelarna var kassa och handlingen ganska sugig. bäst var istället en mycket skum film om ett avdankat barngeni som skrev en bestseller när han var nio, men inte pallat pressen och 25 år senare tvingas ta jobb som nån slags copywriter på världens sjukaste företag. den hade väldigt mycket being john malkovich-känsla.

och så var jag på ett seminarie med Emma Gray Munthe som snackade sex på film, det var väldigt kul och smart (tänk om SVT kunde ta och peta alla utom henne och Orvar ur filmkrönikan igen!). men när frågorna släpptes fria verkade alla som frågade nåt vara snuskhumrar (eller stavar man det med två m i plural?) som mest ville veta vad Emma Gray gillade för sorts sexscener.

- - -

ikväll har jag äntligen orkat göra spenatcrêpes igen, jag åt mig helt fördärvad förra gången och det blir nog samma sak igen. sweet.


dagens bild: apropå snuskhumrar, tänker ni vad jag tänker?

 

statistik,
serier:

 

south park - 2 avsnitt
s4e08, chef goes nanners
s4e09, something you can do with your finger

ca. 45 min.

statistik,
läsning:
 

lasermannen
ca. 30 min.

Gaiman, Neil (et al) - the sandman, vol II: doll's house
hela i ett svep, vad annars?