bulgurblogg | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | Kommentera

--- tor.2.feb/06 ---

nej, det var inget dåligt drag för atmosphere att bara skicka slug med ett liveband istället och lämna ant hemma. visserligen var gitarristen i bandet väldigt fånig, och hade en ful jävla pälsmössa på sig, men nörden i afro (en av kanske fyra pers i lokalen som inte var vit) vid synten kompenserade. och faktum är att de partier, i de allra sista låtarna, som kändes mest rock-istället-för-hiphop, var en av höjdpunkt-erna.

men brother ali var såklart bäst (trots att slug charmar mig i sin this is what a feminist looks like-tröja), men denna gång bara för att han helt enkelt körde så många låtar jag var välbekant med (som self-taught, star quality och en grym a capella-version av dorian). atmosphere körde nästan bara gammalt - jag saknade verkligen hockey hair.

och just det: jag klarade mig faktiskt ifrån ensamhet genom en BHS-kompis som tagit sig dit från borås. den största floppen blev istället lite utspilld öl över mina kläder.

- - -

och idag började vi med övningar i katalogisering. verkar mycket lättare än klassifikation - mindre bedömningsfall och mer bara följa reglerna. att sedan KRS (regelboken alltså, för er oinvigda) är formgiven som ett rövhål gör det kanske svårt att hitta och hålla koll på dessa, men principerna ska jag väl kunna lära mig utantill i alla fall.


dagens bild: brother ali gick omkring i publiken efter spelningen och många fotade sig tillsammans med honom med sina sugiga mobilkameror. tänk vilken bra dagens albinobild det skulle varit. men jag sket i att ta med kameran igår, så det blir en kattbild istället, en uttråkad Humla.

 

statistik,
serier:

 

inga!


statistik,
läsning:
 

lasermannen
ca. 60 min.

ca. 60 min.