bulgurblogg | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | Kommentera

--- fre.20.jan/06 ---

jävla sörlänningar alltså. varenda vinter kommer minst ett snöoväder i göteborg och varenda vinter är alla lika lamslagna. vi stod en halvtimme i helvetes-kyla på järntorget och väntade på elvan för att åka till Jonas och Lisas födelsedagsfest (hela tiden stod det "nu" på tavlan så man visste ingenting). och nog fan kom det sex, sju vagnar åt andra hållet men inte en jävel åt rätt håll. borträknat då en mobbingvagn som åkte runt med skylten "ej i trafik", helt tom och lurade alla som såg den komma.

snöstorm, säger alla. yeah right - lite snö och blåst som visserligen var jobbig att stå ute i, men försvann efter några timmar. och det stoppade kollektiv-trafiken i hela stan. jävla sörlänningar...

- - -

hmm. jävla gnällbloggar...

- - -

men igår lånade jag i alla fall pengar av Johanna så jag kunde köpa klassifikationssystemet och därmed också göra övningsuppgifterna före genomgången på måndag. Johanna har för övrigt en bild på denna underbara bok i sin blogg, tillsammans med några exempel på övningarna.

och jag har plöjt både säsong två av 24 (slutet var evil som fan, men kriget slapp man i alla fall) och HP#5 (och börjat på nästa).


dagens bild: ett trapphus som luktar illa.

 

statistik,
serier
(tor-fre):

 

24 - 6 avsnitt
s2e19, 2 a.m. to 3 a.m.
s2e20, 3 a.m. to 4 a.m.
s2e21, 4 a.m. to 5 a.m.
s2e22, 5 a.m. to 6 a.m.
s2e23, 6 a.m. to 7 a.m.
s2e24, 7 a.m. to 8 a.m.

lost - 1 avsnitt
s6e11, the hunting party

ca. 290 min.

statistik,
läsning
:
 

HP and the half-blood prince
ca. 50 min.

ca. 50 min.