bulgurblogg | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | Kommentera

--- mån.23.jan/06 ---

...så jag har en grej på morgonen i skolan och sen en annan grej först klockan sex på kvällen (extrakursen "barn, kultur, medier" 20p, halvfart). så jag bangar min vanliga grupp (2) och nästlar mig in bland dem som börjar på eftermiddagen istället (3), och behöver bara vänta tre och en halv timme i borås istället för typ åtta.

tiden spenderar jag i datasalen med att kanske köpa biljetter till filmfestivalen, kanske fundera på att köpa ett gameboyspel på tradera, kanske lyssna på danger mouse-reportaget i söndagens P3 soul (och inspireras till att köpa en svinsnygg danger doom-tröja, om bara inte frakten varit så dyr...). och kanske skriva lite text till låtar, lite blogg, eller andra saker som ändå kommer bli långtråkiga redan efter en timmes fördriv av tiden.

- - -

och sen upptäcker man att texten om mitt ass har dykt upp i djungeltrumman, och känner ett behov att förtydliga vissa saker (om det är jag själv som svarat konstigt eller om texten är för komprimerad att den missar lite kommer jag inte ihåg):

det gäller främst det där om huruvida män har en kollektiv skuld, eller ett dito ansvar: jag skulle nog visst "gå så långt" som att ta på mig en del av skulden, jag har bara inte riktigt rett ut det där, rent filosofiskt (sheeit vad pretto). så jag väljer att inte ta upp endera linjen särskilt hårt i texterna förrän jag tagit itu med den saken ordentligt (om det nu blir av alls).

och sen är det ju alltid viktigare att gå hårt åt moralismen i den "rättrådiga" hiphop-falangen (och för den delen i hela jävla samhället samt inte direkt små delar av svensk feminism), än det lätta bytet gangstarap. jag har varit lite dålig på det förut, men det kommer mer. jag lovar.


dagens bild: det overkligt stora gummibandet, som räcker runt min midja utan att tänjas alls.

 

statistik,
serier
(lör-mån):

 

inget organiserat, bara lösa avsnitt av south park och gilmore girls. men ikväll vet jag att jag kommer se the L word - s3e03, lobsters (ca 45 min.), men dagens commander in chief spelar jag in och sparar till imorgon istället.

 

statistik,
läsning
:
 

HP and the half-blood prince
ca. 60 min.

ca. 60 min.