bulgurblogg | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | Kommentera

--- fre.18.nov/05 ---

ännu en vasst kylig dag, men fortfarande lite mysigt. vi satt hemma hos Emma på hennes inglasade balkong med säng och infravärme och små söta lampslingor, och jag kom på att det kanske inte vore så dumt att hitta en bra lägenhet framför en bra placerad lägenhet om man nu ska köpa en.

i alla fall var det schysst som fan att bara hänga lite, det gör jag för lite nuförtiden. planera och skriva kalender för allt är fan kuken.

sen åkte jag hem och gjorde rotfruktsgratäng och så började jag och Sanna se på star wars III medan vi åt, men den var lite fel för tillfället. så vi gjorde te och började se sin city istället. men den var också lite fel. och så var det så irriterande att tänka på att det faktiskt kunde gått att ha samma snyggform, men ändå göra ett bättre manus än det som bara lyft in Frank Millers urfåniga orginaldialog.

så det blev i alla fall gamla gilmore girls igen istället. och så har jag återupptagit min NHL '96-säsong på mega driven som jag inte spelat på sen typ i maj. lojalitet: the whale!


dagens bild: don't step on the white ones... hot lava!

 

statistik,
serier:

 

ett par gamla s3-gilmore.

 

statistik,
läsning:
 

63 skäl att åka till hisingen/söder om älven, väster om staden
ca. 25 min.

ca. 25 min.