bulgurblogg | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | Kommentera

--- sön.20.nov/05 ---

jag är verkligen dålig på att supa. taskigt ölsinne, som man säger. igår var jag på förfest hos Emma och kom inte ens till huvudfesten innan jag var tvungen att åka hem istället. eller, egentligen mer för att jag skulle upp ganska tidigt idag och hänga på Jonas för ett datorköp än för att jag var för full, men det var ganska skönt att ha ett skäl att banga också.

så mådde jag som jag mådde imorse. fast det gick över fort nog, förutom att jag inte kunde äta fruktosten särskilt snabbt. men jag kunde ju inte sega för mycket, efter att jag och Jonas scoutat dator skulle ju jag och Sanna på HP vid två.

dagbio är fan the shit. visserligen är det ju mörkt när man kommer ut ändå vid den här årstiden, men likväl: the shit. två och en halv timme trollkarlsskola gör sig bättre om man inte är trött.

det slog mig för övrigt att unge herr Potter är en riktig klåpare. han frågar fan i varenda bok (och film) vad olika magi-saker är för nåt, saker han verkligen borde lärt sig såhär fyra år efter att den första hoppsan-jag-är-visst-en-trollkarl-chocken lagt sig. dessutom klarar han sig alltid ur knipor på ren tur och andras hjälp, inga skills har han (utom lite flygaräss-potential). och i den här filmen sas det till och med rent ut.

- - -

väl hemma igen drog jag lite mer filmtitt. kollade in ravenous, och den var ju jävligt äcklig. men även om den inte riktigt levde upp till Linus hype, var den lite bra, mest tack vare musiken, som var otroligt snygg och effektivt okonventionell för en thriller.

...och senare när jag kollade på lite wonder showzen var det kannibaler där också. de åt upp guds kropp (alla måste se wonder showzen, det är det bästa jag sett sen jag vet inte när).


dagens bild: så går det till när sedlighetsroteln sammanträder.

 

statistik,
serier:

 

- (söndag) -
wonder showzen - 2 avsnitt
s1e01, birth
s1e02, space
s1e03, ocean

ca 65 min.

statistik,
läsning:
 

- (lördag) -
63 skäl att åka till hisingen/söder om älven, väster om staden
ca. 20 min.

ca. 20 min.