bulgurblogg | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | Kommentera

--- tor.17.nov/05 ---

på ett sätt är det förstås lite mysigt att få den riktiga kalla hösten över en, men fan att stå och vänta på vagn en frostmorgon. dock överraskade boråståget mig med att komma fram i tid för en gångs skull. och det bådade ju gott.

och förutom att momentet vi gör just nu påminner alldeles för mycket om den fruktansvärt tråkiga delkursen organisationskommunikation, som jag läste under MKV-kursen* i sundsvall, känns det ganska lugnt med pluggandet just nu. nästa hemtenta verkar inte kräva så mycket fantasi och det är ju alltid skönt.

men föreläsningen idag var förstås ganska tråkig. dock lyckades jag på vägen hem äntligen mata alligatorjäveln högst upp i revenge of the gator på min gameboy. det har jag försökt med i en vecka och nu fick jag till slut veta vad som händer om han äter tillräckligt med fisk och sedan får min flipperkula i pannan. en extraboll, ka-ching.

- - -

till nåt annat: lost var något av en besvikelse. nog för att man vill veta de andras historia också, men inte fan vill jag ha ett avbrott i den vanliga och mycket mer spännande handlingen bara för det. kändes mer som extramaterial för en dvd-box av säsongen.


dagens bild: i am impressed, are you impressed?

 

statistik,
serier:

 

the wire - 1avsnitt
s3e03, dead soldiers.

monty python's flying circus - 1 avsnitt
s1e03, how to recognise different types of trees from quite a long way away.

lost - 1 avsnitt
s2e07, the other 48 days.

ca. 135 min.

statistik,
läsning:
 

63 skäl att åka till hisingen/söder om älven, väster om staden
ca. 20 min.

ca. 20 min.

* ja, alltså: media- och kommunikationsvetenskap.