Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- lör.4.aug/07 ---

Just det.

Lugna fredagar som motvikt. Nästan skrämmande skönt att bara stanna i Biskop och spela TP hos Yoho. Nä just det, en promenad till bron också, men kommer man inte mer än halvvägs på den har man ju nästan stannat i Biskop.

Det där är ju tvunget efter en riktigt jobbig dagen-efter-Glorran - att göra sig pigg med en windy promenad och sen bara chilla. Äta fett och dricka socker.

Det började med att vi var flyttslavar, Emma Mollis skulle flytta från Bang till Linné och jag, Yoho, Magnus och Therese (förstås) hjälpte till. Jag fick hänga på hämtningen av lastbilen, fan vad gangsta man känner sig när man sitter högt upp i en sån. Synd jag inte kan köra själv.

Folks nya lägenheter är ju ett tveeggat nöje, det finns alltid lite avundsjuka med (grattis i alla fall!). Men det gick sjukt fort att flytta allt. Mollz bjöd på mat på Gyllene Prag efteråt och det var panerad ost ost ost på allas tallrikar utom Magnus. Tur det. Nån måste ju bryta trenden.

Och Glory Boat som flyttfest. Yoho hade jobb dan efter så hon fick banga, men vi andra vi var tbx i nya lägenheten ett tag för lite strawberry daiquiri och Digitalism på stereon. Jag var sjukt peppad, det hade ändå gått en vecka sen senaste dansgolv. Väl där som vanligt massor av folk jag känner (hur blev det så? förra året var inga där). Nästan lite overload, men hellre det än tvärtom.

Sen dans- och alkohol-dimma (och då köpte jag inte ens nåt på stället som vanligt, men alla prackade på mig klunkar av saker). Sen står man där vid stängning utanför och tycker nog det var roligare förra veckan (av obvious reasons), då nån plötsligt säger efterfest och sen är man med folk man aldrig träffat i en lägenhet mitt emot the very hus man hjälpt Mollz att flytta ifrån tidigare på dan. Cirklar sluts och så vidare.

Dyra gamla soul-sjuor spelas hela natten och jag vete fan hur tid kan passera så fort under de där omständigheterna, men på nåt sätt är jag inte hemma förrän 10 på förmiddagen och hur mycket får man sova efter det i fullt dagsljus.

- - -

Annars för mycket på en gång som vanligt, och likt förbannad sitter man rastlös och vet inte vad man ska göra med en lördag.

God planering, ska jag lära mig nån gång.


Big truck driver.


Sneda blickar på trendbrytaren.


Förfest-poser. Det blev som vanligt inte en bild där alla ser normala ut eller inte är avskurna som här. Men Emma är ju redan featured på båda bilderna ovan.


Pepp bland flyttkartongerna.


Yoho på Älvsborgs en friday night. Och armbågen på hennes kusin.

statistik,
serier:
tot. minuter:
south park
s11e07, night of the living homeless

green wing
s1e06, tests
ca 70 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
supa, vänner, klagan, krypto.