Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- ons.13.juni/07 ---

När utgångshelgen är över blir det lite mindre action hela tiden och lite utrymme även för some uttråkan. Men också för mer nostalgia, jag var ute på rejäl promenix över Södermalm/Sallyhill bort till gamla lägenheten i Nacksta där jag och Sanna bodde sista halvåret i Sundsvall. Var inne på lokala ICA kvantum och stod bakom en mamma med barn som storhandlade för att köpa en enda folköl att avnjuta på vägen tillbaka. Jag blir bara generad när folk erbjuder mig att gå före när man ska handla lite, så väntan var inga problem, bara lite kul. Sen var det klassiska genvägen förbi tråkig industrimiljö och sen ner till ån för en lite trevligare miljö (undrade hur fan vi upptäckte den vägen från början, det var ju värsta lönngången där mellan stängslen!).

I alla fall, jag kommer nog inte orka fler långpromenixer så jag ska nog satsa på gamla-vänner-träffar resten av tiden här. Inte så lång tid kvar heller, och det blir nog kul i Göteborg igen, men jobbet börjar ju närma sig också blöargh.

Men resterande uppsatsjobb alltså. Det kommer inte bli särdeles besvärligt. De enda tre krav-punkterna var att 1) lägga till ett ord i titeln, 2) byta ut ett ord vi använt i uppsatsen mot ett annat (fan att de där jävla opponenterna fick faktiskt inflytande med sin kritik mot användandet av ordet "sajt" i ett vetenskapligt sammanhang), samt 3) korrläsa och skriva om bitar av ett par avsnitt. Jag antar att jag kanske ska se till att inte ta huvudansvar där, jag vete fan om jag skulle upptäcka alla grammatiska saker som examinatorn hade problem med. Du ser säkert exempel i denna very text, såna som jag inte skulle se ens om jag fick betalt per styck.

Resten var förslag. Bara struktur och kanske lite kommentartillägg till våra tabeller (om vi vill behålla dem i huvudtext och slippa göra en flytt till ett avsnitt med bilagor, vilket ju vore fult i mina ögon)..

- - -

Nygammal rant upplagd: Jag har morphat det halvårsgamla lackandet på högskolehetsen till annan form. Och snart kommer fler omskrivna tankar hämtade från gamla blogginlägg.

Se länken Rants i vänstermenyn.


Gammal sunkig tunnel.


Tunnel med porrljus och muzak.


Jag kan aldrig låta bli att fota Ortviken från Hamnparkish.


Lapp på dörren hos mammapappa.
Jag skriver i alla fall inte såhär.

statistik,
serier:
tot. minuter:
24
s6e14, 7 p.m. to 8 p.m.

south park
s9e01, mr. garrison's fancy new vagina
s9e02, die hippie, die

house, M.D.
s2e14, sex kills
ca 130 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
battle
ca 70 s. (> utläst.)
ca 70 s.
  [regelverk]
taggar:
sundsvall, nostalgi, uppsats.