Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tis.15.maj/07 ---

Öööh, man kan väl börja med Way out west igen. Jag ger upp. Jag gör det, jag lånar av föräldrar om de har, för Regina Spektor och Kanye blir helt enkelt tillskott nog för att vara en must not fuckin' miss.

Men jag säger fortfarande damn you för den grejen, jag trodde liksom gratis Metal town skulle blidka min gå-och-se-ådra i år och sen bara svämmar sommaren över med skit. De la soul, Nas, Rufus Wainwright... Alla såna där som är halvdyra också, fy fan. Jag blir fan glad att Ghostface ställde in, om nu bara Wu-tang skiter i att dra igång den turnén som satte P innan jag fått cash igen.

Så kan man fortsätta med en biltur i Sannas och Marks feta Ford av samma modell som han snuten kör i Life on Mars. Jag fick hänga med på en sväng i söndags som en väldigt läglig slapphängssyssla. Duktigt fin var den och satt man bak studsade man upp vid varje väggupp av fjädringen i sätet. Man kan ju bara ana hur det skulle vara att åka i det legendariska Eketrägatehoppet.

Sen kan man tala om att det är en vecka till deadline nu. Giddy up!

Tur att sjukliga uteaktivitetslånghelgen (med Digitalism, Medalist De la soul som nämndes ovan och massa mer) är först efter denna deadline. Och Dagfest '07:2 på det, det du (du vet själv om du är bjuden, även om jag inte gett just dig en flyer än, de tog slut lite tidigt this time around).


Biltur.

statistik,
serier:
tot. minuter:
lost
s3e20, the man behind the curtain

six feet under
s5e09, ecotone

entourage
s3e18, the resurrection

scrubs
s6e20, my conventional wisdom

24
s6e10, 3 p.m. to 4 p.m.

south park
s8e12, stupid spoiled whore video playset
ca 210 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
klagan, egocetrum.