Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- lör.24.mar/07 ---

Hahahaha! Så jävla fett var det. Inga sjukdomar stoppar framfarten, härmed ska jag fan jinxa till mig lite skön halsfluss till nästa gång bara för att testa gränserna. Eller inte, men i vilket fall gick det så jävla bra och efterfesten var ett dansmonster i bästa klass.

Vi kom dit tidigt som fan för att kunna utnyttja faktumet att det var Joar som rattade ljud till fullo, lyxrepet på torsdagen förberedde oss på att en del komplikationer kunde uppstå, och dessutom är det ju precis såhär det ska vara när man är lokalt förband: den utsocknes uppkomlingen får nöja sig med anständigt ljud medan de som känner ljudteknikern har det feta.

Oh well, inte för att Juvelen inte skulle kunna ta den grejen, han var förstås riktigt bra. Kul som fan för det första att det finns en seriös våg av att köra ensam med det mesta förinspelat, och ännu roligare att det finns folk som verkligen kan göra det till bra show med inlevelse precis som vilket jävla fullband som helst skulle göra.

Feta låtar skadar ju inte heller.

Ja just det, våran shit var det.

Nä vad säger man, låtarna Mattias petat ihop är grymma och vi kan ha visat ovan nämnda show plus inlevelse vi också, men det är förstås svårt att säga för nån som står där själv. I vilket fall fick jag props från folk jag inte känner och det är ju ett kvalitetstecken. (Till och med en brood på Nef senare kände igen och gav props!)

Mattias och Joar drog till lokalt sunkhak efteråt, men jag var förstås danssugen så jag antog ett erbjudande om förfest på tredje lång istället. Grymt skoj men såklart ännu bättre på The Eye sen, Elin H hade stabilt köföreträde också så den biten slapp man. (Fan vad skönt det är att inte vara vanlig dödlig varje gång, man kan tänka att man karmamässigt köper sig några kösnikningar varje gång man står i helvetesvarianterna.)

Som vanligt inte en ton man inte kunde dansa till, men shit vad ryggmör man är idag. Att halsen klappat igen ordentligt är dock bara med flit, det är nåt man unnar sig. Dessutom är metalrepet på en senare tid idag så jag hinner återhämta mig ordentligt. Sen blir det till att lägga sig med en gång för jag ska ju jobba vårdish imorgon, ska man få nån sömn med sommartidsövergång och allt blir det till att sova nine o' clock sharp.


Reko#1, by Anna the roomie.


Reko#2, by Anna the roomie.


Juvelish, by me.


The Eye: Lollo hittar i sista minut, och i triumf, the lost earring.
By sunkiga mobilkameran.

statistik,
serier:
tot. minuter:
inget. ca 0 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]
taggar:
egocentrum, supa.