Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- tis.23.jan/07 ---

Det är exakt hur underhållande som helst det där med Förortsungar snor hem samtliga priser på Guldbaggegalan. Till skillnad från själva galan.

(Oj oj, svenska galor. Två roliga skämt och resten pinsamheter, kan ni inte bara släppa revyambitionerna och bara ha lite lagom skoj?)

I alla fall. Precis som alla andra satt jag och tänkte Falkenberg tar väl allt, men eftersom jag inte sett nån av filmerna kunde jag inte, som jag misstänker att andra blev, bli upprörd. Istället skrattade jag gott. Inte bara en remake, men en re-remake tog hem bästa svenska film. Det är hilaaariousssss.

(Och så ska vi förstås inte glömma att det främsta skälet till att inte bli upprörd, oavsett om man sett båda och har seriösa åsikter och argument, är att Guldbaggejuryn är lika mycket utan auktoritet som vilken Joe Schmo som helst på gatan. Men trevligt att nån vill ösa pengar och sjukligt fula skalbaggar på folk.)

- - -

Och så är det halkväder nu. Den där effekten av snö som pressats ihop som fan av skottande traktor och till slut mest liknar is, den dyker upp över hela stan. Allén genom Vasagatan var livsfarlig, säkert fler olyckor där idag än om alla fotgängare gått mitt i bilvägen istället.

Men jag löser det genom att hasa mig fram, eller bara köra skridsko-style.

- - -

En sak till bara. Vilka är alla de där människorna som plingar på spårvagnen så fort den rullat en millimeter från föregående hållplats? Jag menar, tack för att jag slipper dra i snöret alls, men är det verkligen så bråttom?


Halkargatan.

statistik,
serier:
tot. minuter:
arrested development
s2e17, spring breakout
s2e18, righteous brothers

the L word
s4e03, lassoed

prison break
s2e14, john doe
ca 125 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
blåst
ca 120 s. (> utläst.)

Kadefors, Sara - sandor slash ida
ca 50 s.
ca 170 s.
  [regelverk]