Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- sön.7.jan/07 ---

Igår fick jag reda på en webadress som på fullt allvar existerar: girlsandcorpses.com. Men jag har inte vågat se om det är så sjukt som det låter. Ja, det var bara det.

Annars är det hemtenta. Det är späckat av galna formler man ska förstå sig på, men jag väljer att se det som positivt att det är ganska raka uppgifter med svar man inte behöver flumma sig fram till. Fast tills jag kan skriva ut den nånstans (jävla trettonhelg och stängd bibbla) kommer jag inte läsa igenom den ordentligt, jag satsar på att läsa böckerna och fräscha upp kunskapen i allmänhet först.

(Fast det har nu dykt upp lite konkurrens till det seriösa arbetet genom att jag upptäckt att det sänts en andra säsong av fantastiska Wonder Showzen, vilket jag helt lyckats missa. Så nu är det tankat och klart och jag ska försöka hålla mig från att plöja för mycket av det på en gång.)

- - -

Nik och Agnes var i stan igår, sweet som fan, som vanligt när man träffar dem. Vi spelade biljard, drack öl och drog the usual catch-up. Absolut vad jag behövde efter en dags innesittande pluggish, för att inte tala om tidigare nämnda rastlöshet.



Nik spanar.



Agnes kör hårt.



Dat's the one.



Då blir det krattan.

statistik,
serier:
tot. minuter:
arrested development
s1e15, staff infection

wonder showzen
s2e01, body

ugly betty
s1e07, after hours
ca 85 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget utom MIR för pluggandet. ca 0 s.
  [regelverk]