Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- ons.8.nov/06 ---

Ecke var på snabbvisit idag, some dude han känner i Halmstad hade tågbiljetter hit han inte kunde använda, så de hade Ecke fått. Det blev mycket skivspanande i stan, och till slut snokade jag faktiskt upp ett tokfynd i form av Sway's This is my demo för 50 spänn. Hittills verkar den sjukt lovande (ja, jag vet Navid, du hypade Sway för mig redan förra året, men jag är slooow), dessutom är den snygg och har extremt generösa liner notes i texthäftet, med samtliga låttexter och allt. Fina skäl att fortfarande köpa skivor.

Annars händer det lite för lite. Det är så få föreläsningar just nu att man blir sjukt slapp, och jag har ju förstås helt andra saker jag vill ta tag i, men de kan inte göras hur som helst.

- - -

Såg det där Ugly Betty igår, det verkar lite kul, men antagligen är det mest för att den där heta killen från L word är med jag kommer fortsätta titta. Och för att reta Anna the roomie, som hatade det.

Och Poliser slutade verkligen inte som jag trodde. Herregud vilken misär, hur mycket ska man tåla egentligen? Jävla svenska TV-serier, då föredrar jag hur det har varit i House, där det aldrig är nån som dör. (Nästan.)


Snyggt klistermärke vid nordstan. Ingen aning om vad toot är dock.

statistik,
serier:
tot. minuter:
mäklarna
s1e06, [ingen titel]
s1e07, [ingen titel]

ugly betty
s1e01, pilot

house
s1e10, histories

prison break
s2e10, rendezvous

poliser
s1e08, [ingen titel]

gilmore girls
s7e06, go, bulldogs!
ca. 295 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
inget. ca 0 s.
  [regelverk]