Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | paparkaka.com


--- tis.27.juni/06 ---

Praktiska dagen. Säga upp prenumerationer, ändra om i telefon- samt bredbandsabonnemang. Skriva lappar om ett önskat byte av lägenhet, så man är redo för eventuellt haveri i roomie-planerna. Diska (inte gjort det sen midsommar). Gå tillbaka till Ebbes hörna för att se om stringhyllan finns kvar. Det fanns den - oh joy. Small joy.

Och Yoho var här en sväng ikväll, vi såg Frankrike-Spanien-matchen. Ganska spännande (äckligt snyggt ett-ett-mål av Frankrike), men fan vad alla spelare hade uselt balanssinne. Det var ramla, ramla, filma, filma, hela glada dagen. För att inte tala om offside, men där hade ju spanjorernas medvetna taktik en hel del med saken att göra.

- - -

Nya saker som gör en lite småförbannad då: t.ex. den där jävla glassigt med Mange Schmidt. Att sån usel skit får radio airtime och visas i MTV är ett gigantiskt hån mot allt och alla. Inte för att han lär få avnjuta nån hiphop-cred, men det sticker ändå som fan i ögonen att någon satsat på en sån jubelidiot och major klåpare istället för på en åtminstone medelmåttig rappare som till exempel... jag. I loves bitterhet*. Men men, ännu ett perfekt val av beat att sno till ett framtida mixtape, och göra bättre.

- - -

Eva läxade för övrigt upp mig för att jag inte sagt nåt om att jag skaffat myspace-sida. Jag tänkte inte det var så heta news, men här är den i alla fall. Man kan bli min vän om man vill.


dagens bild: "vadå jag har väl inte gjort nåt"-gesten.

 

statistik,
serier
:

 

huff - 1 avsnitt
s1e03, lipstick on your panties

commande in chief - 1 avsnitt
s1e16, the elephant in the room

ca 95 min.

statistik,
läsning:
 

shadow of the hegemon
- ca 40 s.

ca 40 s.
  [regelverk]
* Ja, plural-s:et i "loves" är skrivet med flit. Det är typ som när man säger "can I aks you a question?"