Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | paparkaka.com


--- ons.7.juni/06 ---

En major 24-spoiler är placerad långt ner på denna sida, scrolla om du skiter i serien eller redan tankat och sett. Vidare i TV-serie-spåret: slutet på bästa Buffy-säsongen (3). Angel suger Buffys blod för att rädda sitt skinn och dumpar henne sedan hårt, för de kan ju ändå aldrig bli lyckliga tillsammans. Och jag låter tankar vandra och funderar på om spin-offen är värd det. Man hoppas alltid, och visst. Vissa saker bättre, andra sämre, men alltid en omställning av inställning. Jag vill göra nån slags visdom av vanlig populärkultur. En teori per avsnitt, per serie, per karaktär. Jag tror jag kanske är the Zeppo trots allt.

Och när jag hittat hur det var man sover igen blir jag istället väckt av en kattjävel som hugger mig i benet halv sju på morgonen.


dagens bild: här gömmer han sig sen, Rufus.

 

statistik,
serier
:

 

24 - 1 avsnitt
s5e23, 5 a.m. to 6 a.m.

buffy the vampire slayer - 4 avsnitt
s3e19,
choices
s3e20, the prom
s3e21, graduation, pt. I
s3e22, graduation, pt. II

ca 220 min.

statistik,
läsning:
 

inget, no time.

ca 0 s.
  [regelverk]

 

Spoilervarning var det, alltså.

Jag fick faktiskt som jag ville - en ond president, Walt Cummings var tydligen bara scapegoat. Men att jag engagerar mig att kommentera det beror mer på näst sista delens ännu djärvare vändning: det verkar som att säsongens upplösning kommer att bestå i att Jack Bauer torterar sanningen ur USA's president! Sorry Fox att jag hävdade att ni var fega.