Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | paparkaka.com


--- tis.9.maj/06 ---

Lagom till uppsatskursen vi har nu, har någon kommit på tanken att extrakursen ska avslutas med ett saftigt grupparbete. Det kommer bli tvådelad uppmärksamhet för mig, och de flesta i min grupp bor i Borås, så jag lär ju få åka dit mer än jag tänkt innan.

Jag hade för övrigt tänkt ta mig en trevlig cykeltur till Boråsbussen igår. Men naturligtvis hann jag bara komma till Wieselgrensplatsen innan mitt bakdäck hoppade snett från hjulet. Det har hänt ett par gånger tidigare, jag borde förstås kolla upp det ordentligt, men det har räckt att bara släppa ut en massa luft, sätta däcket på plats och pumpa det igen.

Om man har pump. Vilket jag förstås inte tagit med mig. Så cykeln blev ståendes vid en mack och jag tog vagnen istället. Va, pumpa på macken? Nej, inte med den typen av ventil på cykeln.

- - -

Dagens projekt då: komma förbi planeringsfasen och faktiskt börja skriva på uppsatsen. Mycket snack och lite hockey har varit inledningsveckans ordspråk, men idag ordnade vi i alla fall lite seriösa riktlinjer och hållpunkter för syfte/metod/teori, samt dele-gerade lite arbete som kan göras för sig.

Dessutom har jag sluppit ta mig i kragen och ringa till jobbet och tigga timmar, idag blev jag uppringd av dem istället och fick jobb hela helgen. Kanske blir det bara fattigdom light i sommar...


dagens bild: det är ju ganska fint det här.

- tbx till paparkaka.com -

statistik,
serier
:

 

24 - 3 avsnitt
s4e13, 7 p.m. to 8 p.m.
s4e14, 8 p.m. to 9 p.m.
s4e15, 9 p.m. to 10 p.m.

commander in chief - 1 avsnitt
s1e13, state of the unions

ca 175 min.

statistik,
läsning:
 

xenocide
- ca 110 s.

ca 110 s.
  [regelverk]