Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | paparkaka.com


--- fre.5.maj/06 ---

Finns det något bättre sätt att diskutera en uppsats-struktur än att göra det i solen över några folköl? Visserligen skamligt slappt, men svårt att stå emot. Och man får faktiskt en del gjort mellan ölen.

(Men om man samtidigt raskt ger sig på första lätt-kläddheten för säsongen får man även väldigt röda axlar. Kanske inte den värsta brännan jag fått, men man blir ju lite nervös för att flaga loss som om man vore valfri möbel här hemma som katterna varit på.)

För övrigt har det varit första ordentliga cykelturen med min världsmästare idag, jag åkte in med Sanna när hon skulle jobba och vi åt lite lunch uppe på Skansberget innan hon började. Det var i alla fall mycket mindre jobbigt att ta sig över bron till stan än jag trott (varför har jag varit så nervös för växellös cykel, det är ju the shit!), men hemvägen sen på kvällen var det inte roligt alls att ta sista segbacken. Folkölsruset underlättade dock lite, även om det kändes en smula bortkastat att vara hemma med det ensam sen.

- - -

Och kanske kommer det störa uppsatsarbetet, men nu tänker jag fanimej börja på fjärde säsongen av 24. Jag har redan råkat läsa för många spoilers när det skrivs om femte så det är bäst att komm ikapp.


dagens bild: jag med min cykel och min cykelfrisyr.

- tbx till paparkaka.com -

statistik,
serier
:

 

24 - 1 avsnitt
s4e01, 7 a.m. to 8 a.m.

ca 40 min.

statistik,
läsning:
 

xenocide
- ca 50 s.

ca 50 s.
  [regelverk]