<< bulgurblogg >> | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book

--- tor.20.apr/06 ---

Mina planer att bli försöksperson verkar inte vilja gå i lås. När jag skulle ringa fick jag bara en telefon-svarare som upplyste om telefontiderna som om jag skulle ringt nån annan tid. Efter ett par försök kom jag fram till en växel efter svararens meddelande, men där var de helt "jaja, vi kopplar dig vidare till ett annat nummer", och gjorde så - till ett nummer där ingen svarade...

Och eftersom jag tyckte det var en jobbig sak att ringa redan från början blir det ju inte lättare av att behöva konfronteras med växeln igen och be dem om samma sak en gång till, men gärna ett bättre nummer tack (ni som inte tycker sånt här är jobbigt kommer inte fatta ens om jag förklarar det närmare, så skit i det bara).

- - -

Det nya programmet m/ Filip & Fredrik är något av en besvikelse. Det kommer att hänga mycket på vad det är för gäst om ett program ska bli roligt. Hittills har det lutat lite väl mycket åt "ooh, ärade gäst så många brudar du knullat, och vilka galna grejer du gjort i ditt liv, vi är dina största fans". Men att Fredrik Wikingsson inte visste att alkolås fanns var i alla fall en höjdare idag (överhuvudtaget är det roligast när de driver med sig själva mer än gästen).


dagens bild: one more of them cat pics.

- tbx till paparkaka.com -

statistik,
serier
:

 

the simpsons - 2 avsnitt
s16e03, sleeping with the enemy
s16e04, she used to be my girl

ca 45 min.

statistik,
läsning:
 

speaker for the dead
- ca 60 s.

ca 60 s.
  [regelverk]