bulgurblogg | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | Kommentera

--- sön.12.mars/06 ---

alltså jag blir bara helt matt. Björn Kjellman!? ni ska fan ha stryk jävla pliktröstare, båda finalisterna gick vidare för att de redan var populära, inte för deras låtar. jag bara bävar inför tanken att tvingas höra Kjellmans inställsamma talade break med "länge leve livet" på fem olika språk igen. det är bara så oerhört lamt.

och Carola, fatta att det var din vana och etablerade schlagerpatos - inte den tunna, tunna låten - som gjorde det. och, som ovan, att folk massröstade på det kändaste de såg. men å andra sidan funkar nog samma frikyrkoshow i aten också, så den kan jag ta. men, det är så mycket skandal att Sandra Dahlberg inte kom med ens i andra chansen. eller nej - det är ett skämt! ja, så är det förstås! rednex före Sandra, haha ni fick mig nästan...

(i love ranting Luke.)

- - -

det var buzz hela kvällen på kändisfest-temafesten hos Anna igår. det är så sjukt roligt att sitta i timmar och pricka in coverversioner av halvglömda euro-discohits. och fatta att det annars mycket lättsamma och breda frågesportspelet nu har hunnit med att ställa mig inte mindre än tre obskyra Terence Trent D'arby-frågor (och en och annan mindre obskyr fråga på storhitten delicate).

idag har däremot bara handlat om att se äckligt söta dvärgpinchervalpar hos Ellen och Staffan, samt om att köpa snorbillig julmust på coop extra innan de byter ut den mot påskdito. 3 st 1,5L för 10:-, det ni.

- - -

P.S. alldeles nyss gick rednex vidare till final i andra chansen. jag hatar mänskligheten.


dagens bild: en äckligt söt valp.

 

statistik,
serier
:

 

south park - 2 avsnitt
s4e16, the wacky molestation adventure
s4e17, a very crappy christmas

six feet under - 1 avsnitt
s4e07, the dare

ca 95 min.

statistik,
läsning:
 

keine.

ca 0 s.
  [regelverk]