bulgurblogg | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | Kommentera

--- sön.5.mars/06 ---

naturligtvis den värsta bakfyllan på länge, och man tänker ju gärna att det inte var värt det, men det var det nog. för min del i alla fall, men Sannas bakfylla var värre så hon säger nog inte samma sak. vad som däremot var en rakt igenom dålig idé var att försöka åka till sandarna och hitta en svartklubb när det är helveteskallt ute och halva gänget tvingas hoppa av vagnen för att kräkas, en efter en.

så vi gick tillbaka från wiesel, huttrandes som små as och Sanna hade glömt ena vanten hemma och jag hade skitit i halsduk och det var långt och kallt. vi hade åkt vid ett och kom hem halv tre, så det tog onaturligt lång tid. och så fort jag somnat ringde Erik och väckte mig och sa att han var på väg, så jag gick upp igen och väntade. och när han kommit efter 40 minuter, och hade klagat skiten ur det faktum att svartklubbar ju är full av rökande människor så man luktar rök igen, kom jag i säng på riktigt.

men det var ju trevligt som fan på själva festen, så varför maler jag på om den kalla floppfärden? tack ni som var här. ses nästa gång jag orkar dra ihop folk.

- - -

och idag ja. bara härda ut första hälften, sen säga hejdå när Erik drar tbx till halmstad, sen tvätta, sen äta pizza som sig bör, sen röja upp, sen handla matsäck till imorgon för då drar jag till sthlm ett par dar.


dagens bild: fiskefest heter f.ö. maten våra djur får.

 

statistik,
serier
:

 

24 - 1 avsnitt
s3e21, 9 a.m. to 10 a.m.

ca 40 min.

statistik,
läsning:
 

Jonsson, Mats - pojken i skogen
- ca. 150 s.

ca 150 s.
  [regelverk]