bulgurblogg | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | Kommentera

--- sön.26.feb/06 ---

det är väldigt spännande att förra veckan, och senaste månaden, handlade allt om att vi måste försvara yttrandefriheten och den fina västerländska demokratin mot de fanatiska muslimerna, medan det denna vecka bara handlar om hur folk inte får säga precis vad de vill i privata mailinglistor, och om hur moddarna måste få insyn i sossarnas mailservrar.

- - -

mindre spännande var mello i karlstad igår, worst deltävling ever! bara sista brooden var nåt att ha (nej, Kikki var inte alls bra). jag hoppas verkligen på uppryckning, inget bidrag hittills har varit ens i närheten av Shirleys tvåa förrförra, eller Nannes tvåa förra året. istället blir det minst ett pajasbidrag varje lördag, sånt som aldrig skulle ha en chans i euro-vision.

- - -

och ikväll har det varit black metal galore på musikens hus. Erik bangade så jag fick övertala Jonas att följa med istället, men jag hade ju fått biljetterna gratis (söndagsångest, kelly's, har ni glömt eller?) så det var ju inte så svårt. tyvärr missade vi två av förbanden (norska-soundet-'94-pastischen endstille samt finska amoral), men det hade nog varit lite drygt så mycket metal på en kväll.

grymma naglfar knäckte i alla fall headline-bandet dark funeral, mer melodier, bättre ljud och lite variation dessutom. och mina två favoriter, blades och i am vengeance fick jag höra, trots att den gamla sångaren hade varit att föredra. dark funeral körde fan inte en enda från bästa skivan secrets of the black arts. men ravenna strigoi mortii dök i alla fall upp.

- - -

och en grej till: jag fick sms från negolas, han hade sett en hänvisning hit från SvD's näringsliv-bilaga. näringsliv! det är fan sjukt, men jag tackar och bockar etc.


dagens bild: Humla ligger på äcklig plats.

 

statistik,
serier
:

 

24 - 3 avsnitt
s3e18, 6 a.m. to 7 a.m.
s3e19, 7 a.m. to 8 a.m.
s3e20, 8 a.m. to 9 a.m.

ca 125 min.

statistik,
läsning:
 

keine.

ca 0 s.
  [regelverk]