bulgurblogg | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | Kommentera

--- tor.23.feb/06 ---

jag är vad man brukar kalla en besserwisser. ursäkta mig, jag bara måste hålla på och förklara hela tiden. avslöja grejer, för att jag antingen gillar det, eller måste. eller båda.

idag: bokrean. herregud, vilken bluff. de ljuger dig rakt i ansiktet. det står "inbunden" i reakatalogen, de lägger skyddsomslag runt boken som man gör på inbundna böcker - men det är ett simpelt karton-nage. limbundet alltså, men med hård pärm. som en vanlig pocket, fast med vekare bindning. och en pocket är både mer praktisk, mycket snyggare och såklart billigare. klart du ska fynda lite, men var medveten om vad du köper.

- - -

vidare synpunkter idag: jag vet att jag egentligen inte borde hålla den här hypen vid liv*, men jag kan fan inte låta bli att kommentera: kan de inte få hålla på att skvallra i sin lilla elit? folk som skvallrar, säger elitistiska saker och dömer ut folks utseende är fan inte en nyhet.

jag hade respekt för Mustafa Can, nu vet jag inte längre. DN-artikeln var så töntig, så lam, så PK (och jag är fan inte snabb på att ta fram det missbrukade ordet). och framför allt, med alla bilderna på de ut-pekade medlemmarna i gruppen: egentligen bara skvaller. han skvallrar alltså om att några kändisar skvallrar.

han rasar över att Alexander Bard önskat att en "känd programledare" ska avslöjas som pedofil, och menar att han då också i förlängningen önskar att värnlösa barn ska ha utnyttjats. det är klart han inte önskar, vafan tror du! och sen blir han förvånad över att Anna Kinberg Batra finns med i sällskapet - hon som är en sån respektabel politiker. minns han inte den numera klassiska grodan om stockholmare vs. "lantisar"? klart bruden är elitist. klart Bard är det. klart det är magstarkt att skämta om pedofili. men det är fan inte en seriös önskan om övergrepp på barn.

men visst vill jag veta att de är cyniska människor, och visst vill jag läsa om allt man skrivit i elit och vad de har för åsikter och vilka som är med. det är ju skvaller. men visst har jag också tänkt, sagt och tyckt att folk är så jävla dumma i huvudet.

den här paniken är bara ännu ett exempel på det.


dagens bild: mer istappar.

 

statistik,
serier
:

 

24 - 1 avsnitt
s3e17, 5 a.m. to 6 a.m.

ca 40 min.

statistik,
läsning:
 

keine.

ca 0 s.
  [regelverk]

* särskilt inte efter att DN.se, med ett självgott leende,
hade en länk till nån slags sökmotor som tog fram alla
blogginlägg den hittade om saken. de är så jävla nöjda
med sitt lilla avslöjande.