bulgurblogg | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | Kommentera

--- mån.16.jan/06 ---

världens största besvikelse infann sig på dagens intro till B-kursen, kollegium 2 (precis efter jag fem minuter tidigare mycket högtravande sagt till Hanna i kaffekön "inga förväntningar - ingen besvikelse"). läraren GÖB, som trots sin makabert fula hemsida är ett fantastiskt nöje att lyssna på och en av de få pedagogiskt begåvade högskole/universitetslärarna som existerar, har gått och blivit vrålsjuk. hela terminen blir han borta och vi får nån annan snubbe istället, som trots sin lika fula hemsida (vad fan är det med universitetswebbdesign?) inte alls är särskilt spännande.

ämnet klassifikation i sig är förstås asroligt, och ersättaren kan ju faktiskt vara helt ok. men aldrig som GÖB anledningen till att halva gruppen som valt kollegium 2 valt just kollegium 2. tough luck, see you next time, thank you - come again!

- - -

men på plussidan ligger den sjukt goda och sega marängsexplosionstårtan Sannas syster bjöd på efter sin födelsedagsmiddag (som bestod i en nästan lika god laxsoppa) igår. och att jag inte börjar den extra halvfartskursen på måndagkvällarna förrän nästa vecka, så att jag slapp komma hem sent på natten idag. och att den där boken som jag trodde skulle kosta mig 800 spänn fanns på studentbokhandeln i borås för 600 mindre.

...och kolla vad lite serier jag sett!


dagens bild: den som får mig att önska att jag tog lika bra bilder nu som när jag var 8.

 

statistik,
serier
(sön-mån):

 

24 - 1 avsnitt
s2e13, 8 p.m. to 9 p.m.

commander in chief - 2 avsnitt
s1e03, first strike
s1e04, first dance

ca. 130 min.

statistik,
läsning
:
 

HP and the order of the phoenix
ca. 80 min.

ca. 80 min.