bulgurblogg | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | Kommentera

--- lör.24.dec/05 ---

gårdagen var all about åka till birsta och köpa ondskefullt mycket godis på ÖB, 90 spänn brände jag. och 30 på ett par kalsonger med självlysande dinosaurieskelett. dinorex stod det på dem.

och så vild frustration över att familjedatorn är så full av skit och problem att man alltid måste tillbringa hälften av tiden i stan med att ordna upp allt. varför är det alltid de som inte använder datorn till annat än mail och skriva som får sköna helvetesproblem som drivrutinsfel på alla sina optiska enheter?

- - -

så julaftonsmorgon handlar om samma datorjobb. och ännu värre förvecklingar och jag vet inte vaaaad. men att det inte är samma sak med jul som när man var liten har jag i alla fall både accepterat och börjat gilla. man kan liksom skita i att bry sig så mycket och börja såga den tråkiga julmaten och sånt.

och upptäcka knaset att det är roligare att ge än att få, i alla fall om man hittat nåt riktigt bra. det lyckades jag hyfsat med, men inte så bra att givandet smällde högst.

det känns i alla fall lugnt att avsluta med öl, godis och massbackup av Sofias horder av musikfiler inför en välbehövd formatering. ett nerd life tar inga juluppehåll.


dagens bild: i sundsvall satsar man på lyxlgnhtr.

 

statistik,
serier:

 

en decemberdröm - 2 avsnitt
#23, en fruktansvärd ost
#24, årets julklapp

ca. 25 min.
 
statistik,
läsning
:
 
harry potter and the goblet of fire
ca. 20 min.
ca. 20 min.