bulgurblogg | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | Kommentera

--- tor.22.dec/05 ---

igår var förstås bara en lång tågresa. inte för att jag inte hade många timmar hemma på dan, men allting man gör kopplas ändå till resan mer eller mindre. sistaminutenpacka, välja musik att ha med sig, kånka väska till Sannas jobb för att säga hej då och sen kånka vidare till stationen. när jag skulle åka från järntorget till centralen ropade man förstås ut i högtalarna att det var elfel i hela stan och förseningar upp till 20 minuter, vilket skrämde upp mig rejält (om man slutar vela och bara går med en gång kan man ju gå på den halvtimmen som jag hade på mig, men såna möjligheter blir man ju bara mer velig av), men jag bestämde mig för att antingen hoppas på en buss eller att allt var en överdrift, och båda slog in så det gav sig.

tåget var bara HP och godis, samt en del tristess. sen kom jag hem till föräldrarna och sen sov jag.

- - -

så var det den sista julklappen idag, sen hängde jag med Jonas som hade typ alla kvar. och hittills har jag bara träffat en gammal klasskompis, lite tråkigt. men kanske också lite skönt att slippa kallpratet.

Sofia har haft horder av kompisar hemma och för-packningen med ett kilo hallon-coulis som hon fick av mig igår* verkar ha använts flitigt. bara såna som hon, och jag möjligen, kan tänkas göra slut på ett kilo sånt. hon hade även fått ett sånt där roterande fiskespel i nån slags julklappsbyte på sin skol-avslutning som jag och Jonas spelade en stund. mycket roligt.


dagens bild: pappa böjer sig ner.

 

statistik,
serier:

 

en decemberdröm - 1 avsnitt
#22, återföreningen

ca. 12 min.
 
statistik,
läsning
:
 
harry potter and the goblet of fire
ca. 200 min (tågresa!).
ca. 300 min.

* grossisten som levererar varor till Sannas jobb hade
gett cafét en julklapp som bestod av två lådor med
random matvaror och en av dem fick Sanna eftersom
ingen annan ville ha, och allt som vi inte själva kunde
använda tog jag med mig upp till Sundsvall och gav
till familjen. egentligen ville jag ha coulisen själv, men
Sanna tvivlade på min förmåga att göra slut på den.