bulgurblogg | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | Kommentera

--- tis.29.nov/05 ---

kunde inte sova för att det kliade så sjukt mycket på magen. fyra på morgonen gav, och gick, jag upp. skorpan börjar trilla av dock, så snart är allt läkt.

vid sju åkte jag till borås för att träffa min grupp och bestämma ämne för den gemensamma mini-uppsatsen (ordet "paper" är så lamt att jag hellre krånglar till det), jag vete fan hur det ska gå att skriva seriöst i grupp. nån får fan sköta rodret.

på kvällen spelade CK på kelly's och jag tänkte kolla upp om han gjorde beaten rättvisa live (har lite svårt för både hans texter och flow i vanliga fall, men musiken är grym). det hade han nog gjort på ett bättre ställe, nu var ljudet för lågt och den lilla gruppen tokfans som hoppade längst fram gjorde inte att man såg så mycket från borden direkt...

men det var sjukt bra mot slutet när han fick bli riktigt intensiv och sprutade energi.

- - -

och så började jag formatera om min första-hårddisk för allt har varit så långsamt sista tiden. men det är fan ett helvete att fixa varenda jävla inställning på nytt, och jag hittar inte alla DC-hubbar jag hade som favoriter och man kommer ju inte ihåg alla små-program och drivers man hade installerat - och då har jag ändå varit förutseende nog att försöka göra en lista först.

- - -

och snö har det kommit! men den har väl smält snart, i den här jävla slaskstaden...


dagens bild: jobbar hårt.

 

statistik,
serier:

 

the wire - 1 avsnitt
s3e07, black burners

monty python's flying circus - 1 avsnitt
s1e05, man's crisis of identity in the latter half of the twentieth century

ca. 90 min.

statistik,
läsning:
 

harry potter and the prisoner of azkaban
ca. 80 min.

ca. 80 min.