bulgurblogg | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | Kommentera

--- sön.27.nov/05 ---

det var nice på Johannas fest igår. som sagt - fantastico att festa i biskop och slippa åka vagn. och på hemvägen stötte vi på en kille och en tjej som gick och hojtade på lite allt och alla. när de passerat oss med kanske tjugo meter skrek tjejen: fuck you, jävla poppare!

...av nån anledning tänkte både jag och Sanna att det bara var mig, och inte oss båda, tjejen menat.

- - -

idag var fina vädret, så vi promenerade till coop på backaplan för att handla lite. på vägen hittade jag massor av småpölar med härlig is att krossa. kändes grymt att mosa spröd is, som det alltid gör. mindre grymt var det när jag halkade som fan i en av de mindre helfrusna pölarna.

att det är lönehelg och varenda jävel ska handla samtidigt var också mindre grymt, men det hade nog varit ännu värre om vi gjort det igår eller i fredags istället, så WTF.

- - -

och så tog GPs ledare veckans pris i dumpopulism när man idag konstaterade, angående söndags-reportaget om "bötning" på högstadieskolor*, att: förr ansågs det fegt att ge sig på de svagare, idag ger det "respekt".

så man mobbade inte andra på 40-talet? moralen var bättre förr? brott fanns inte? jag kan inte ens börja att tala om hur less jag blir på alla jävla idioter som ska hetsa upp sig om samhällets förfall. fattar inte de högutbildade små asen på ledarredaktionen att de spelar sverigedemokraterna (och alla dess likar) rakt i händerna med sån skit?


dagens bild: sweet sweet ice.

 

statistik,
serier:

 

keine. men jag såg världarnas krig på dvd.

 

statistik,
läsning:
 

keine.

 

* påstådda skulder, alltså en form av utpressning,
samma sätt som maffian kör med. "maffiaskolan",
stod det på löpet.