bulgurblogg | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | Kommentera

--- tor.15.sep/05 ---

när jag på morgonen ätit min gröt och såg på gilmore girls (sjätte säsongen - äntligen!) kände jag mig plötsligt lite full. mycket underligt. inte en droppe, jag svär.

sen försvann det.

tåg till borås, föreläsning ett. äta. föreläsning två - han som höll i den hade garanterat skrivit manus, och använt samma de senaste fem åren. han var dramatisk och lät som en sommarpratare. till och med musikpauser hade han.

tbx till göteborg, träffade Jonas. vandrade runt på stan, han skulle köpa hålslagare (hur kan man inte redan äga en hålslagare? det har man ju med sig från sitt pojkrum, fool!). jag såg till att impulsköpa nya Strage-boken när man ändå var i shoppartagen. sen åt vi indiskt och fick det pyttelilla bordet alldeles vid väggen och alla små skålar och fat fick knappt plats.

på väg till vagnen mot biskop träffade jag på Marta från fridhem som tydligen kommit in på film-högskolan. det är ju ganska hårt. fint är det i alla fall att fler man känner flyttar till göteborg så man kan bredda sitt umgänge ännu mer. senaste året var ju inte så lyckat på den punkten.


dagens bild: men, ååååh!

 

statistik,
serier:

 

gilmore girls - 1 avsnitt
s6e01, new and improved lorelai

-> ca. 45 min.


läsning:
 

blandad starta företag-litteratur
ca. 30 min.

Rynell, Elisabeth - till mervas
ca. 45 min. (-> utläst)

-> ca. 75 min