bulgurblogg | Strt | Bck | Fwd | Arkiv | Kommentera

--- ons.14.sep/05 ---

första utbetalningen av studiemedlet kom idag. och om två veckor får jag nästa, plus lön från mitt äldrevårdsgig. eftersom jag inte är van vid att ha pengar shoppade jag inte loss så fort jag hade pengar i handen. eller så gjorde jag det.

jag köpte idag: en usb-förlängning så jag slipper krypa under skrivbordet varje gång jag ska ladda/fylla podden, en tvådelad gren till kökets eluttag så jag slipper dra ut och byta när jag ska rosta broed/kooka vatten, en spindelmannen från '97, en gammal jan stenmark-bok (vilken jag senare upptäckte var signerad), en skiva åt sanna, en skiva åt mig själv (Robyns grymma senaste jag visserligen redan tankat + lyssnat sönder men ändå måste stödköpa eftersom starta eget skivbolag ska uppmuntras), och slutligen en bunt a5-plastfickor för att förvara fanzines i min grymma spindelman-nen/hulken-pärm i a5-format. men fikade gjorde jag gratis. eller: mot lite arbete.

dessutom hade jag turen att idag vara på en föreläsning, med efterföljande gruppövning, på BHS som gjorde mig supersäker på att jag valt rätt. from the students to the thugs let's - organize!


dagens bild: det är klamydiavecka nu.

 

statistik:

 

scrubs - 4avsnitt
s3e08, my friend the doctor
s3e09, my dirty secret
s3e10, my rule of thumb
s3e11, my clean break

-> ca. 80 min.