Sovrutiner sökes

Det är naturligtvis när jag varit på riktigt efterfestande efter karaoken och vinglat hem sent som jag ändå vaknar halv nio och inte kan somna igen. Då som jag sätter mig och faktiskt tar tag i något som behöver göras. Men jag ska inte jubla helt, för det var förstås inte några livsviktiga saker utan bara en välbehövd sortering av ny musik inför skivspelandet på Indiejorden på lördag. (Klicken avgör ju vad som ska dansas till de sista timmarna.)

Visst började jag på de där ännu viktigare sakerna också. De kanske blir klara. MotherF:n remix är på gång som sagt, kommer lanseras på gästbloggsplats snart om allt klaffar. Men jag måste nog se till att faktiskt ha just denna tid att gå upp. Fan Gustav, redigt folk har redan jobbat ett par timmar vid det laget. Jag, jag sätter mig och ser ett avsnitt Californication till. Tänker medans.

Och Kvällspasset har jag faktiskt hela veckan.

This entry was posted in vardag and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Sovrutiner sökes

Comments are closed.