New deal fun stuff

Haha förutom att jag är arbetslös första riktiga dagen idag (blabla jaja små inhopp och sånt borträknat) så är jag även nyvarslad om utkast från lägenheten. Det är naturligtvis roligare att säga än att uppleva, men det är å andra sidan inte helt som det kan låta heller. För lägenheten behöver man inte dra från förrän efter sommaren egentligen. Men i vilket fall: Har du en gärna tvåa eller trea att hyra ut åt mig och Joven eller? Då får du höra av dig och göra en ung snubbe snart mindre ung glad. Jag tror till och med att jag är redo att lämna Biskop.

Dagar sysselsätts med att okynnesläsa allmän språkvetenskap bara för att det är kul och för att man inte gärna lämnar universitetsmiljö i första taget. Jag kör så länge jag har tid och det är roligt helt enkelt. Men det var jävligt högt snitt på förstagångsstudenter verkade det som. Många som skrev på en lapp för biblioteksguidning på UB i alla fall och det är väl ett sånt tecken om något. Jag ska fan inte gå i alla fall.

Och snart ska jag hitta den för en tid saknade kopplingen jag gör mellan saker man vill prata om och att skriva det i bloggen. Ämnena har kastats på mig i helgen men det verkar helt dött att instinktivt tänka hellooo bloggen sen. Things will change, så att Nerd Life förblir detsamma. Och remixen, den ser du säkert redan nästa vecka.

This entry was posted in public announcement, vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to New deal fun stuff

Comments are closed.