Tainted frihet.

Läsare av Nerd Life Deluxe kan mycket väl tänkas minnas att jag i augusti berättade om min situation av being locked down to a bum deal. Alltså att jag sitter med bindningstid på ett mobilabonnemang som kostat mig massor av onödiga tusen över två år. Nu är dock tiden snart ute för detta min motsvarighet till kontrakt på Death Row under 90-talet.

Men det var liksom inte riktigt nog för de jävlarna at Comviqsh. För tror du inte på fan att det ligger ett brev och väntar på mig en dag förra veckan som proklamerar de nya formerna för mitt nuvarande låsta abonnemang, vilket naturligtvis inneburit en total eliminering av mitt problem. Nu fast pris och sen både alla inomcomviqa och andra samtal och SMS gratis. En Månad Innan Jag Ändå Var Fri. WTF.

Vadå, att glädjas över denna marginella nedskärning av mina utgifter i kanske två månader till? Aldrig i helvete, kunde de inte bara gjort det här tidigare? Aaarrrgh je vous déteste, och ändå kommer jag stanna kvar i era klor även när det är slutbundet för att det blir billigast så.

– – –

Eeehh… update: Jag var inte så bra på att läsa. Avgiften per månad var långt under de värsta räkningar jag fått men ändå över det jag får till om jag lägger band på messandet. Så det var inte så stor skillnad. Däremot har jag (success!!!) äntligen lyckats byta abonnemang ändå, antar bindningen tatt slut i och med this shit. Ha!

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Tainted frihet.

Comments are closed.