Nån som är förvånad?

Redan innan det är avgjort kan det konstateras att vinnarlåten är dubbel mög mot för andra års redan usla låtar (undantaget Agnes från 2005). Passar bättre till Alice dock och det är ju ett plus. Men det blir säkert inte som jag vill och så får man höra Kevin förstöra sin karriär med kuklåten under hela vintern. Fy fan.

Vidare: Vad i helvete är uppe med halsbandet på Laila Bagge? Inte nog med att Alice lyckats få en stylist att ge henne samma halsband till en scenklädsel, bara i sig är de där dödskallarna inte på något sätt vanliga tuffhetsskallar utan bara obehagliga gravplundrarfynd. Särskilt i kombo med korsen under. Se ut som gravplundrare eller nån slags dödsgud = fashion faux pas.

This entry was posted in seriöst and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Nån som är förvånad?

Comments are closed.