Förehavanden förra veckan.

När jag ser vilka fina bilder jag fick under torsdagens return to Kontiki (jag hängde ju där kvällen innan också om du minns) är jag ju så illa tvungen att slänga upp dem här och säga nåt om saken. Det var ett arrangemang under namn Nu tar jag din oskuld och går, vilket jag hamnat på i och med att Lou skulle spela cello med två av akterna. Det var såklart knökat så man inget såg första halvan av spelningarna, men andra halvan var jag smidig nog att skaffa en plats längst fram illa kvickt. Därmed bra pix:


Winter took his life


Devil in these skies/guys (affisch och event säger olika)


Hajen (…var så jävla bra att man storknade, klicka bilden för att höra hur det låter)

This entry was posted in vardag and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Förehavanden förra veckan.

Comments are closed.