Här kommer skatteåterbäringen.

Bara för att jag just nu mest sitter och kollar serier och filmer till sena natta medan jag tuggar i mig pepparkakor och dricker julmust betyder det inte att man inte kan gå till institutionen och plocka ut sin  rättade hemtenta med fett VG på (hello full pott). Slacker slash master studyman – c’est moi.

Kanske kunde kräva av mig själv att ösa ur lite mastery här också, men det tänker jag inte göra på ett tag för jag har minsann ett par andra fokus fram till helgen också (fixa nån ny låt inför ett minigig, faktiskt jobba med the remix igen, såna grejer). Om inte andan/ilskan faller på förstås. Det brukar hända. Och muschupdate kommer nog imorgon.

This entry was posted in vardag and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Här kommer skatteåterbäringen.

Comments are closed.