Fuck the bokmässan.

Det här året har omständigheterna klaffat så att jag varken har äran att arrangera det årliga Klabbisbesöket eller är i stan under större delen av bokmässan. Det senare är i alla fall skönt.

Vartenda år hålla på att fundera, inte veta om man ska gå eller inte, är det värt pengarna, måste jag köpa sjukt mycket böcker för att göra det värt pengarna? Kan man hustla till sig nån fribiljett? I år: inget sånt. Jag bara skiter i, sen drar. Alltså jag har inget emot att det mest är en köpfest för den stora massan (vi som aldrig i något slags helvete överhuvudtaget kommer få råd att gå på seminarier på annat sätt än genom jobb (vi som kanske i något slags helvete får biblioteksjobb kanske får den chansen en dag)), jag har alltid tagit det för vad det är, gått dit för att spana GW och Guilloutin i nån monter, ta mobilbloggsbilder på det och annat, samt köpa skitmycket serier. Men det är inget man faktiskt måste göra varje år.

Så fuck it.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.