Poor weekend #1 accomplished

Fattigveckornas första helg är duktigt avklarad. Inte mer än lite förnödenheter har skapat utgift, vinet jag drack på fest igår fick jag av syster som lämnat efter sig tack för boendet!-gåvor. Ingen fyllemat äten och inte ens det sura missödet att min tröja var borta när vi skulle dra har visat sig vara nåt att hänga upp sig på. Den återfanns av Lady Di på balkongen och all is well. Evil att nån fullånat och lämnat den där bara, hatar att springa runt och leta i andras lägenheter efter prylar som försvunnit. Men jag frös inte så farligt på vägen hem ändå.

Tillbaka till fattigdomen. Jag ska sitta hemma i Biskop och vänta ut onsdagsföreläsningen för att spara in lite dagar på månadskortet jag måste köpa nu (tillsammans med retroräkningar from outer space själva grunden till fattigdomen. Storutgift i månadsmitt, hallåååå, det tänker man ju aldrig på). Jag ska se på Sex and the City. Jag ska städa. Jag ska skriva remix. Jag ska skriva låt så jag har nåt brand new till kommande spelning.

Ja just det, jag har en spelning. Det är snart. Det kommer upp på den nya avdeliningen “Les dates” här anyday now. Tills dess kan du vänta med spänning på vad det kan vara.

This entry was posted in public announcement, vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.